Μεγάλη σημασία δίνεται σε πρωτοποριακές τεχνικές οινοποίησης, αλλά και σε πειραματικές μικροοινοποιήσεις άλλων ελληνικών ποικιλιών, καθώς και ξεχασμένων ποικιλιών της Μαντινείας, όπως της ποικιλίας Κολλινιάτικο. Επίσης γίνονται νέες πειραματικές φυτεύσεις μοσχοφίλερου σε διαφορετικά υποκείμενα.
Το έδαφος, το κλίμα, η ευγενική διαχείριση του περιβάλλοντος και οι χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις, χαρίζουν στο προικισμένο Μοσχοφίλερο όλα εκείνα τα στοιχεία για ένα ποιοτικό κρασί Π.Ο.Π Μαντινεία.
Οι συνεχείς επενδύσεις της οικογένειας σε υποδομές, τόσο καλλιεργητικές (αμπέλια, καλλιεργητικός εξοπλισμός), όσο και οινοποιητικές (νέοι χώροι παραγωγής, ψυκτικοί θάλαμοι μεγάλης χωρητικότητας εμφιαλωτικά κ.ά), εξασφαλίζουν στα παραγόμενα κρασιά ποιότητα, αυθεντικότητα, συνέπεια και σίγουρο μέλλον.