THESIS 3

THESIS 3

ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ - ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ

Συνδυάσαμε τις δύο πιο γνωστές ερυθρές ποικιλίες του Πελοποννησιακού αμπελώνα, το Αγιωργίτικο από τους λόφους της Νεμέας και τη Μαυροδάφνη από την ορεινή Αιγιαλεία ώστε να δημιουργήσουμε ένα πολύπλοκο ερυθρό οίνο, ο οποίος παλαιώνει σε δρύινα βαρέλια από το δάσος Nevers και μετά εμφιαλώνεται αφιλτράριστος και χωρίς καμιά περαιτέρω κατεργασία. Το αποτέλεσμα είναι ένας σκούρος ερυθρό-ιώδες οίνος με αρώματα μύρτιλου, φραγκοστάφυλου, μαύρου πιπεριού που ακολουθούνται από βελούδινες ταννίνες με επίγευση μπαχαρικών και κόκκων κακάο. Συνοδεύει εξαιρετικά ψητά ή μαγειρευτά κρέατα και σκληρά ή ημίσκληρα τυριά. Απολαύστε το στους 16 °C


ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
2017