THESIS 2

THESIS 2

ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ ΒΑΡΕΛΙ

Λιπαρό αλλά με σπιρτάδα, αίσθηση λιβανιού και ξηρών καρπών συνδυασμένο με νότες γιασεμιού. Η πολυπλοκότητα αυτή καθώς και η δυνατότητα παλαίωσης για αρκετό καιρό στη φιάλη είναι τα αποτέλεσμα της ζύμωσης επιλεγμένων σταφυλιών Μοσχοφίλερου και ωρίμανσης σε βαρέλια από δρυ και ακακία όπως επίσης και σε κεραμικά δοχεία. Η παραμονή μετά τα τέλος της ζύμωσης μαζί με τις βιολογικές λάσπες συνεισφέρει στη δημιουργία μιας πρωτότυπης εκδοχής του Μοσχοφίλερου.


ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
2017